Over Ons

Fijn dat je een bezoekje brengt aan Sal e Pimenta!

Wij zijn Lien en Jan en in het dagelijks leven werken wij als zelfstandig consultants. Samen met onze 3 katten wonen we in Dendermonde, in een huis waar altijd wel iets te renoveren valt. Onze vrije tijd spenderen we aan sporten, reizen en lezen. Ook Netflix kijken, staat af en toe op ons lijstje (maar niet verder vertellen ;)). Wie ons kent, weet ook dat we zot zijn van lekker eten. Thuis klaargemaakt, of op restaurant, dat maakt ons niet uit!

Het is die voorliefde voor reizen en lekker eten die aan de basis ligt van deze webshop. Tijdens onze reizen naar het Zuiden, proberen we steeds zoveel mogelijk lokale producten te proeven en soms mee te brengen naar huis, zodat we er hier verder van kunnen genieten. Zo kwamen we tijdens een rondreis door Spanje enkele jaren geleden eerder toevallig terecht op het erf van een olijfboer. We probeerden zijn artisanale olijfolie zelf uit, en sindsdien gebruiken we niets anders meer. Ook familie en vrienden die het gouden goedje probeerden, gingen ondertussen overstag. En zo ontstond langzaam maar zeker het idee om onze ontdekkingen ook met de rest van de wereld te delen. Niet lang daarna richtten we Sal e Pimenta op. 

Sal e Pimenta betekent trouwens zout en peper in het Portugees. Je weet wel, de basiskruiden die een gerecht volledig ‘af’ maken. En da’s exact wat we willen aanbieden in onze webshop: olijfolie, kruiden, specerijen,… die je kookkunsten naar een hoger niveau tillen. We garanderen dat we elk product in deze shop zelf hebben geproefd en goedgekeurd bij de leverancier. 

Neem gerust een kijkje in de webshop, en aarzel niet ons te contacteren op lien@salepimenta.be of jan@salepimenta.be.

Wij leveren trouwens gratis aan huis in de regio’s Dendermonde, Lebbeke en Buggenhout. Voor bestellingen buiten deze regio’s rekenen we €6,00 verzendkosten aan. Je kan ook altijd bij ons gratis afhalen na afspraak.

Lien & Jan